woning & onderhoud

Wil je iets laten repareren aan de woning?

zo kun je een reparatie indienen

Reparatieverzoek indienen

Wil je iets laten repareren aan je woning? Dan kun je via je eigen huurdersportaal een online reparatieverzoek indienen of -bij spoed- direct contact opnemen met een reparateur. Bij aanvang van de huurovereenkomst ontvang je van ons de inloggegevens.

Wie doet wat?

Onze reparateurs melden de reparatieopdracht bij ons gereed, wanneer deze is uitgevoerd. Wij ontvangen een rapport van de werkzaamheden. Indien er werkzaamheden zijn uitgevoerd die normaliter voor rekening van de huurder komen, dan zullen wij de kosten aan je doorbelasten.

In het Besluit Kleine Herstelling en het Onderhoud-ABC lees je welke onderhoudswerkzaamheden Vesta laat uitvoeren en voor welke reparaties je als huurder zelf verantwoordelijk bent.

CV-KETEL Storingen

Als je een storing aan je cv-ketel hebt, dan kun je dat in sommige gevallen zelf oplossen. Door bijvoorbeeld jouw cv-ketel bij te vullen. Of jouw verwarming te ontluchten.

CV-KETEL BijVULLEN

Als de (vloer)verwarming niet meer voldoende warmte afgeeft, dan kan dat worden veroorzaakt door onvoldoende druk in de cv-ketel.

Dat kun je aflezen op de meter van de cv-ketel. Als deze in het groene gedeelte staat, dan is de druk goed. Dit is meestal tussen de 1 en 2 bar. Staat de meter in het rode gedeelte (minder dan 1 bar); vul dan de cv-ketel bij.

In deze video wordt uitgelegd hoe je zelf de cv-ketel bijvult:

radiator ontluchten

Een borrelende of tikkende verwarming of cv-leiding is kenmerkend voor lucht in de leiding. Ook wanneer één of meer radiatoren niet (meer) warm wordt, kan er lucht in de leidingen zitten.

Je kunt dit oplossen door je verwarming te ontluchten.

In deze video wordt uitgelegd hoe je zelf de cv kunt ontluchten:

kun je de storing niet verhelpen?

Vragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij nemen z.s.m. contact met je op.

Compare