Over vesta | huur & beheer

ons bedrijf.

wat vesta doet.

wij verhuren vastgoed.

Het team van Vesta verhuurt en beheert woningen voor verhuurders en vindt de ideale vastgoedobjecten voor onze huurders.

Vesta is gespecialiseerd in verhuur en beheer van panden en heeft jarenlange ervaring in de regio Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Rozenburg en Delft. Als expert in de lokale huurmarkt hebben wij een uitgebreid netwerk en kennis van zaken.

Bij Vesta staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel, wat resulteert in tevreden klanten. Ongeacht of je verhuurder of huurder bent, wij gaan altijd dat extra stapje voor je zetten.

Onze kernactiviteit is verhuur en beheer, wat betekent dat we ons volledig richten op deze diensten. Dit zorgt voor een diepgaande expertise in ons vakgebied en stelt ons in staat om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het beheer en de verhuur van jouw panden in de regio, dan ben je bij Vesta aan het juiste adres. Laat ons je ontzorgen, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke zaken.

voor wie wij werken.

Bij Vesta bedienen we een diverse groep klanten, van vastgoedbeleggers met een grote portefeuille tot woningeigenaren die hun huis tijdelijk willen verhuren voor een reis. Ongeacht de grootte van jouw vastgoedportefeuille, wij streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen.

Of je nu één woning of meerdere panden wilt verhuren of beheren, wij staan voor je klaar. Zelfs als je alleen een huurovereenkomst wilt laten opstellen of een huurder wilt laten screenen, helpen wij je graag.

Vesta is gespecialiseerd in het bieden van persoonlijke dienstverlening, ongeacht de omvang van jouw vastgoedbezit. Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten en zetten ons in om jouw specifieke behoeften en wensen te begrijpen.

Kortom, als je op zoek bent naar professionele hulp bij het huren, verhuren of beheren van jouw woning(en), dan kun je rekenen op Vesta. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen.

onze missie.

Als vastgoedbelegger komt er veel op je af bij de verhuur van panden, zoals het screenen van huurders, het regelen van huurincasso en het onderhoud van het pand. Dit kan zoveel tijd in beslag nemen dat het ten koste gaat van de groei van je vastgoedportefeuille.

Gelukkig biedt Vesta vastgoedbeheer de oplossing voor deze uitdagingen. Onze missie is om vastgoedinvesteerders te ontzorgen, ongeacht of je één of honderd woningen bezit. We streven naar jouw tevredenheid, omdat wij pas tevreden zijn als jij dat bent.

Kortom, als je als vastgoedinvesteerder geen tijd meer wilt verspillen aan administratieve taken en problemen met huurders, dan is Vesta vastgoedbeheer de ideale partner voor jou. Laat ons je ontzorgen, zodat jij je kunt richten op het uitbreiden van je vastgoedportefeuille.

onze visie.

Bij Vesta hebben we als doel om onze klanten volledig te ontlasten bij de verhuur en het beheer van vastgoed. We streven naar een gestroomlijnd en flexibel werkproces, waarbij we heldere en transparante richtlijnen hanteren voor zowel huurders als verhuurders.

Als je jouw vastgoedbezit aan ons wilt toevertrouwen, dan bieden wij drie standaardpakketten aan: verhuurbemiddeling, financieel beheer en technisch beheer. Elk pakket is ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Daarnaast bieden wij ook maatwerkoplossingen als je specifieke wensen hebt.

Bij Vesta begrijpen we dat vastgoedbeheer en verhuur veel tijd en expertise vereist. Daarom hebben wij de kennis, ervaring en middelen om jouw vastgoedbezit op een efficiënte manier te beheren en te verhuren. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met de service die we bieden.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die jou kan helpen bij het beheren en verhuren van jouw vastgoed, dan ben je bij Vesta aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen ondersteunen.

Objecten verhuurd
0 +
Tevreden klanten
0 +
Panden in beheer
0 +

Compare